کسب درآمد و فروشگاه اینترنتی مرجع تخصصي مقالات آموزش طراحي سايت حرفه ای
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
درآمد عالی با فروش فایل
ایجاد اپلیکیشن اندروید
تبلیغات بنری و متنی
loading...
YourAds Here YourAds Here

مرجع تخصصي مقالات آموزش طراحي سايت حرفه ای

بازدید : 37
شنبه 13 دی 1399 زمان : 15:30


تفاوت بین زبان‌های
HTML و CSS

در‌حالتی که طراحی سایت فروشگاهی به تاءمل ساخت و ساز یک وبسایت می‌باشید احتمالا اصطلاحات "HTML" و "CSS" را شنیده‌اید، ولی ممکن میباشد تعجب فرمائید که چه تفاوتی در میان این دو گویش میباشد. آنان در ساختن یک ورقه اینترنت بسیار نقش مهمی را ایفا می‌نمایند، ولی هر مورد با یک مقصود اختصاصی فعالیت می‌نمایند.

تفاوت در میان HTML و CSS
بطور بی آلایش و مختصر (HTML (Hypertext Markup Language یک لهجه آرم‌گذاری سمت مخاطب میباشد که مبنی بر تنی چند از tagها (برچسب‌ها) صورت گرفته میباشد. HTML شالوده‌ترین و مهم ترین بلوک تولیدکننده‌ای میباشد که برای ایجاد یک ورقه اینترنت به آن نیاز دارید و کل گویش‌های اپ‌نویسی زیر اینترنت به آن متعلق می باشند. از آنجایی که HTML تنها تشکیل دهنده اجزاء یک وبسایت هست و از فرم و صورت خاصی برخوردار وجود ندارد شما با به کار گیری از (CSS (Cascading Style Sheets توانمند به ارائه زیباتر و قابل درک‌خیس یک برگه اینترنت میباشید. در واقعیت CSS معین می‌نماید که هر عنصر HTML برروی کاغذ اکران چطور ظواهر خواهد شد. بعضا از قابلیت و امکان‌های CSS عبارتند از تایین فونت، رنگ پیش مورد و دور نما، مسافت‌ها، عکس بگراند، چپ چین/راست چین بودن تارنما و غیره می باشد.

تنی چند از مزایا و معایب هر دو گویش:

مزایا HTML:

یادگیری راحت
به کارگیری بدون پول و فارغ از لایسنس
تعبیر صحیح بوسیله مرورگرها
پشتیبانی از یکسری گویش
پشتیبانی از یک سری پلتفرم
معایب HTML:

خصوصیت‌های محدود امنیتی
پیشرفت فنی آرام و تدریجی
یک گویش استاتیک و عدم خروجی پویا
مزایا CSS:

طیف وسیع‌ای از attributeها نسبت به HTML
بهبود بخشیدن تخت گاز وبسایت و دوران بار گذاری کمتر برای صفحه های اینترنت
سازگار با دستگاه‌های متعدد
نگه‌داری راحت
ارائه فرمت و استایل بهتر نسبت به HTML
معایب CSS:

چشم شدن بی نظمی و پیچیدگی در کد مندرج
یک سیستم بر اساس متن و عدم وجود امنیت درونی
واریانس کوشش دربین دو مرورگر

برای مطالعه پست‌های بیشتر ما‌را در وب لاگ کارادمی و یا این که در ویرگول دنبال فرمایید.

بازدید : 39
پنجشنبه 11 دی 1399 زمان : 14:02

یادگیری پایتون
درآمد بالا با پایتون
مبتنی بر طراحی سایت فروشگاهی تحقیقی که indeed.com در سال 2016 انجام اعطا کرد، حقوق و دستمزد میانگین یک نرم‌افزار‌نویس پایتون 107 هزار دلار در سال میباشد. بر این شالوده، گویش‌های ++Swift ،Python ،Ruby ،Cو Java به ترتیب در درجه‌های اولیه تا پنجم بالاترین درآمدها قرار داشته‌اند. خیلی طبیعی میباشد که انتظار داشته باشیم لهجه swift به خیال و خاطر تقاضای بسیار بالا برای نرم افزار‌نویسی سیستم‌‌‌های دلیل مبنی بر ios در سکو نخستین قرار داشته باشد، البته حضور یک لهجه اسکریپتی به اسم پایتون در سکو دوم بسیار شایان توجه میباشد.
شاید شما به درآمد 107 هزار دلاری پایتون صرفا به دیده یکی نگاه نمائید البته این عددی میباشد که اینجانب حقیقتا آن را با تمامی وجودم لمس کرده‌ام و صحیح به همین خیال و خاطر میباشد که به خودم این اذن را می ‌دهم که شمارا هم در‌این تجربه فردی‌ام سهیم کنم و به شما علت دهم تا یادگیری پایتون را هر چه سریعتر آغاز فرمایید.
درآمد بالا با پایتون
پایتون برای گسترش اپ‌های ذیل اینترنت
می بایست اعتراف کنم هنگامی اولی توشه اپلیکیشن‌نویسی زیر اینترنت را آغاز کردم، به هیچ وجه پایتون را نمی‌شناختم. خیلی صادقانه بیان کنم، اینجانب اپ‌نویسی ذیل اینترنت را با PHP شناختم و به همین خیال و خاطر هنوز هم احترام متعددی برای آن قائلم به دلیل آن که برای اولی توشه من‌را به فضای اینترنت وارد کرد. در واقع آن روز ها انقدر عاشقش بودم که به هیچ وجه تصور کد زدن با زبانی غیر از پی اچ پی برایم محال بود. این تصور برای سالیان ادامه داشت تا اینکه بعد ها که با Python آشنا شدم، فهمیدم پایتون برای نرم افزار‌نویسان اینترنت، کادر‌ورکی به اسم Django (جانگو) را آماده کرده که نرم‌افزار نویسی زیر اینترنت را بسیار لذت‌نصیب می‌نماید.
هر چه بیشتر با تجهیزات جانگو آشنا می‌شدم از کد زدن با آن بیشتر لذت می‌بردم، اما این را هم بیان کنم هنوز نمی‌توانم داعیه کنم که PHP را تماما کنار نهاده‌ام، چرا‌که برای خیلی از امور هنوز به آن برمی‌گردم. ولی علت اساسی اینجانب از اپلیکیشن‌نویسی با جانگو این میباشد که من‌را سرگرم فعالیت کردن با مقر‌ داده‌ها نمی‌نماید. در واقع اینجانب از مقر‌ داده‌ها به کارگیری میکنم سوای آنکه از گویش SQL چیزی بدانم. اینکه با پایتون کد بزنم و مجموع فیلدهای ما یحتاج مقر داده‌ها به طور خود کار ساخت و ساز گردد، برای اینجانب خیلی دیدنی میباشد.
پایتون به جزDjango، قاب‌ورک دیگری به اسم Flask هم دارااست که میتوانید با آن نرم‌افزار‌های ذیل‌اینترنت بنویسید. به هر درحال حاضر شما تحت عنوان اپ‌نویس خودتان تصمیم میگیرید که با چه قاب‌ورکی یک نرم افزار ذیل‌اینترنت بسازید ولی اینجانب به شما این عهد و پیمان را می ‌دهم که در حالتی که پایتون را تحت عنوان لهجه اپ‌نویسی خودتان تعیین نمائید، برای تایپ کردن یک اپلیکیشن پایین‌اینترنت، هیچ مشکلی نخواهید داشت.
پایتون برای اپلیکیشن های پایین اینترنت
سرعت و چالاکی پایتون
روز ها لغت شروع‌اپلیکیشن را زیاد شنیده باشید، یکی مهمترین فاکتورهایی که در برد یک آغاز‌آپ اهمیت داراست، سرعت‌کار میباشد. در‌حالتی که یک آغاز‌آپ نتواند به موقع ایده‌هایش را پیاده‌سازی نماید، هر چقدرهم که آن ایده‌ها جالب باشد، بخت موفقیتش ذیل خواهد آمد به دلیل آنکه به صورت جدا رقیبانش بدون شغل ننشته‌اند.
پایتون همگی آنچه را که شما برای فعال سازی یک شروع‌آپ نیاز دارید، در اختیارتان خواهد گذاشت. شاید شما بخواهید برای اجرا کردن آغاز‌آپ، خودتان از لهجه‌هایی مثل C یا این که جاوا استعمال فرمائید، اینجانب ولی مخالفتی با این مسئله ندارم، البته این را بدانید کدهای مایحتاج برای تایپ کردن یک اپ به گویش پایتون تقربیا 5 برابر کمتر از جاوا و 10 برابر کمتر از C میباشد و این یعنی نجات دادن مقطع برای شما.
سرعت و چالاکی پایتون سبب ساز میشود حتی شروع‌نرم افزار‌های بسیار بزرگی که هدفشان این میباشد که در آینده با زبانی مثل جاوا پیاده‌سازی شوند، دستکم برای استارت کارشان به سمت پایتون بیایند تا زمانشان تلف نشود.
امنیت بالا با پایتون
در سال‌های یه خرده دورتر گویش فرترن، زبانی بود که بیشتر برای هدف ها علمی و مهندسی به کارگیری میشود، ولی در سال‌های اخیر بیشتر دانشمندان از زبانی به اسم matlab برای انجام محاسبات ریاضی به کار گیری می‌نمایند. تا دوران‌ها matlab بی‌حریف بود تا اینکه دو پکیج numpy و scipy که به گویش‌ پایتون درج شده بودند، منتشر شدند. بخش اعظمی از محاسبات پیچیده ریاضی با این دو پکیج قابل اجرا بود و به همین خیال بخش اعظمی از عده ای که با محاسبات ریاضی سروکار داشتند، مثل مهندسان، نادر‌معدود به سمت پایتون سفر کردند
شاید پاره ای به‌تدریج ولی به طبع با این روندی که در هم اکنون طی شدن میباشد، پایتون به اساسی‌ترین گویش برای شغل های علمی تبدیل گردد. اعتقادوباور نمایید اینجانب شخصا کل کدهای مرتبط با آخر‌طومار کارشناسی ارشدم را که به طور کامل دربرگیرنده محاسبات سنگین ریاضی و ماتریسی بود با پایتون انجام دادم، و به همین خیال حقیقتا به‌این اعتقاد و باور دارم که نسبتاً هیچ نیاز محاسباتی وجود ندارد که پایتون پاسخگوی آن نباشد.
مباحثی مثل هوش تصنعی و یادگیری ماشین که امروزه ترویج اکثری فی مابین مهندسان پیدا نموده است، به طور کامل با پایتون قابل اجرا میباشد. برای مثال پکیج‌هایی مثل scikit-learn، Keras و TensorFlow که کلیه با پایتون نوشته‌ گردیده‌اند، تجهیزات اکثری متعددی را برای چنین محاسباتی در دست شما قرار خواهند سپری شد.
.امنیت بالا با پایتون
تنوع و انعطاف‌پذیری پایتون
شاید شما هم مثل اینجانب گرفتاری داشتن یک سوابق کاری خوب را داشته باشید. مسلما تایید میکنید که داشتن یک سوابق کاری مطلوب، شرط اساسی برای جستن یک شغل مطلوب میباشد. فرض فرمایید یکسری خط پایین وابسته به سوابق کاری اینجانب باشد:
گسترش نرم‌افزار‌های ذیل دسکتاپ با ++C
گسترش اپلیکیشن‌های پهناور مقیاس با Java ee
توسعه و گسترش اپلیکیشن‌های ذیل‌اینترنت با php
خب شاید بگویید مرحبا چه رزومه خیر و خوبی، ولی اینجانب میخواهم به شما این عهد و پیمان را بدهم که در صورتیکه پایتون را حافظه بگیرید روستا‌ها خط مثل خطوط بالا میتوانید به رزومه خودتان اضافه نمائید و این به خیال و خاطر تنوع کارهایی میباشد که پایتون در مشت شما قرار می دهد. از جمله فکر کنید خطوط ذیل به رزومه اینجانب اضافه خواهد شد، می بینید که چقدر دیدنی‌خیس خواهد بود:
نرم‌افزار‌نویسی سرور (بک اند) با پایتون
شناخت با کادر‌ورک جانگو
گسترش‌دهنده اینترنت با پایتون
گسترش‌ قابل انعطاف‌افزارهای مهندسی با پایتون
بسط‌دهنده یادگیری ماشین با پایتون

بازدید : 53
شنبه 29 آذر 1399 زمان : 13:55


در صورتی یه خرده با دنيای طراحی وب سایت يا اپلیکیشن نويسی اینترنت آشنايی داشته باشيد، به طبع واژه و کلمه‌ی HTML(اچ تی ام ال) به گوشتان خورده میباشد و اين پرسش برايتان پيش آمده میباشد طراحی سایت فروشگاهی که HTML چيست ؟
HTML مخفف عبارت Hypertext Markup Language میباشد. اين لهجه يک نوع لهجه آرم‌گذاری استاندارد براي ايجاد صفحه های اینترنت و اینترنت اپليکيشن‌ها به حساب آورده می شود که عنصر اساسی صفحه ها اینترنت می‌باشد.می اقتدار اعلام‌کرد برای پباده سازی سايت از هرزبانی که به کار گیری کنيد, آن گویش به نوعی به HTML متعلق میباشد.


کاربرد و درجه مهم HTML

مرورگرها ورقه ها HTML(اچ تی ام ال) را از اینترنت سرور دريافت کرده و آنان‌را به صفحه های اینترنت تعدادی رسانه‌ای تبديل می نمایند. در واقع HTML ساختار معنايی صفحه ها اینترنت را تعريف کرده و مشتمل بر خصوصیات ظاهری گواهی میباشد.
در‌صورتی‌که بخواهيم کاربرد مهم HTML را محاسبه کنيم, ميتوان اظهار کرد HTML ابزاری میباشد که با به کارگیری از چيزهايی به اسم تگ‌ها، مبادرت به تولید قالب کلی صفحه ها اینترنت ميکند. به اين مضمون‌ که شما با استعمال از HTML ميتوانيد فوندانسيون و اسلکت مهم وبسايت خویش را پباده سازی کنيد.

طراحی سایت 2 مرحله اساسی دارااست:

ساختاربندی مهم صفحه ها اینترنت که با HTML انجام ميشود.
افزودن جذابيت های ظاهری مثل رنگ و… که با CSS انجام میگردد.

برای اینکه با کاربرد HTML بهتر آشنا گردید یک نمونه ملموس که همگی ما با آن به نوعی سروکار داشته ایم, ذکر می کنم.
فکر کنید شما قصد ایجاد یک ساختمان مسکونی را دارید. درابتدا با خشت و آهن و... شما اسکلت نخستین ساختمانتان را ساخت می‌کنید.
این اسکلت بندی اول در ساختمان توسط مواد اول خشت و آهن و غیره به عبارتی تولید تارنما با کدنویسی HTML است که در اینجا برای مثال تگ ها و ... نقش خشت و آهن و... را ایفا می نمایند.


و درآخر ظاهرسازی ساختمان به وسیله گچکاری و رنگ و ... همچون عمل CSS که کار زیباسازی وبسایت را انجام میدهد, شکل می‌گیرد.


مولفه ها و تگ ها در HTML

مولفه‌های HTML(اچ تی ام ال) بلوک‌های خالق صفحه های HTML را تشکیل می دهند. با به کارگیری از آنها می‌اقتدار تصاویر و اشیای دیگر مثل فرم‌های تعاملی را در صفحه ها ساخت‌و‌ساز گردیده تعبیه کرد. این گویش ابزاری برای ساخت‌و‌ساز سندهای ساختاریافته از روش معین کردن معنای ساختاری برای متن مثل تیترها، گزاره‌ها، فهرست‌ها، لینک و پیوند‌ها، نقل قسم‌ها و بقیه موردها ارائه میدهد.

مولفه های HTML از روش تگ‌های قرار گرفته در پرانتز شکسته مشخص و معلوم میگردند. تگ‌هایی مانند و محتوا را به طور بی واسطه به برگه معرفی می‌نمایند. بقیه تگ‌ها مانند
...

داده ها

مرتبط با متن گواهی را ارائه داده و میتوانند بقیه تگ‌ها را تحت عنوان مولفه‌های فرعی در خویش مکان دهند. مرورگرها تگ‌های HTML را اکران نمی‌دهند بلکه از آنها برای تعبیر محتوای کاغذ منفعت میبرند. در واقع تگ ها در HTML می توانند لینک و پیوند ها،‌ لیست ها،‌ جمله ها، جداول، عکس و کلیه چیز را بسازند و شما با به کار گیری از تگ هاست که می‌توانید صفحه ها اینترنت خویش را اسکلت بندی نمائید.


رابطه CSS و HTML
HTML و CSS به یاری یکدیگر می‌توانند صفحه های اینترنت را بسازند.HTML و CSS دو نوع متعدد آرم‌گذاری میباشند که هرکدام ترتیب معینی برای تایپ کردن کد دارا هستند.

شما با به کار گیری از HTML، ساختار کلی شیت اینترنت را معلوم می کنید و بعد با استعمال از CSS می‌توانید به آن جذابیت های ظاهری اضافه فرمائید. دقیقا مثل به عبارتی نمونه ساختمان سازی که با به کار گیری از آهن، بتن و… ساختار کلی ساختمان را میساختید و آنگاه با به کار گیری از رنگ و گچ بری و… آن ساختمان را خوشگل میکردید. با به کار گیری از CSS می‌قدرت اکران شیت ‌را برای اشکال گوناگون دستگاه مانند صفحه های عظیم، صفحه های کوچک و پرینترها تهیه کرد. CSS جداگانه از HTML میباشد و می‌اقتدار آن را با هر نوع گویش علامت‌گذاری بر پایه ی XML به عمل پیروزی. تفکیک HTML از CSS مراقبت و مراقبت تارنما، اشتراک‌گذاری Style Sheet (طرز‌طومار) فی مابین صفحه ها و تطابق صفحه های با دور و اطراف‌های متفاوت را بی آلایش‌خیس می‌نماید. به‌این فعالیت تفکیک ساختار یا این که محتوا از نما یا این که ظواهر میگویند.

بازدید : 76
پنجشنبه 27 آذر 1399 زمان : 15:04

مقدمه ای بر زبان برنامه نویسی پایتون


تاریخچه لهجه اپلیکیشن نویسی پایتون

در طراحی سایت فروشگاهی سال 1991 فردی به اسم (خودو فان روسوم) لهجه اپلیکیشن نویسی پایتون را ابتکار عمل کرد، ایشان در اوایل ده سال 1980 تحت عنوان یک اپلیکیشن نویس وارد موسسه تحقیقاتی cwi میهن هلند شد، خودوفان روسوم در بدو ورود به این شرکت در یک گروهی به اسم abc عضو شد، قرار بود این مجموعه یک لهجه اپلیکیشن نویسی خوانا وساده را نوآوری نمایند.
که بعداز چندین سال فعالیت کردن بر روی این پروژه آن را نیمه تمام رها کردند ، ولی خودوفان روسوم پروژه را خاطر نشان کرد که در آخرها ده سال 1980 توانست لهجه را ابتکار و ساخت نماید و اولی ورژن آن را در سال 1991 تحت عنوان ورژن شماره 0 وارد بازار کرد.
ورژن های منتشر گردیده از گویش اپلیکیشن نویسی پایتون
از سال 1991- 2008 چهار ورژن ( 0.9.0- 1.0.0 - 2.0.0 - 3.0.0) از لهجه اپلیکیشن نویسی پایتون وارد بازار شده‌است و پایانی ورژن شماره 3.0.0 می باشد که در سال 2008 وارد بازار شد و از سال جاری تاکنون هیچ ورژن‌ای دیگری وارد بازار نشد و هر مورد از این نسخ را ارزیابی می‌کنیم.

ورژن شماره 1.0.0
این ورژن در سال 1994 با اضافه شدن ابزار های نرم‌افزار نویسی تابعی به ورژن پیشین وارد بازار شد.

ورژن شماره 2.0.0
در سال 2000 سیستم بازیافت یاد با امکان گردآوری منابع به ورژن گذشته اضافه شد که تا امروز بیشتر نرم‌افزار نویسان پایتون از این ورژن به کارگیری میکنند.

ورژن شماره 3.0.0
در سال 2008 پایانی ورژن از لهجه اپ نویسی پایتون با اضافه شدن مفسران عمل آمد خیس و در دست گرفتن های هم روندی بهتر به ورژن گذشته وارد بازار شد که امروزه بیشتر از این ورژن به کار گیری میکنند.

شناخت با خصوصیت های اساسی لهجه اپ نویسی پایتون

لهجه اپ نویسی پایتون یک گویش تمامی منظوره میباشد به‌این مضمون‌ که از این لهجه میتوان در قسمت های مختلفی استفاده نمود :
طراحی وب سایت های دینامیک
ساخت‌و‌ساز اپلیکیشن های دسکتاپ
پباده سازی رابط کاربری
بازی سازی
کانال و امنیت
داده کاوی و ساخت و ساز نرم‌افزار های محسباتی
این گویش اپ نویسی بی آلایش و کمینه گرا است ، و توانسته کد نویسی در اطراف قابل انعطاف افزاری خویش را تا حد قابلیت کوتاه نماید.
لغات کلیدی پایتون در حدود لهجه بشر است و با این خصوصیت، پایتون را تحت عنوان یک گویش اپ نویسی سطح بالا می‌شناسند.
یکی‌از خصوصیت های لهجه پایتون یادگیری سریع آن می باشد که با اعتنا به دو خصوصیت پیشین به وجود میاید.
لهجه پایتون یک لهجه اسکریپتی(مفسری) میباشد و دستورها به طور خطی ترجمه میکند و این یکی مهم‌ترین خصوصیت های پایتون می باشد .
پایتون یک لهجه اپ نویسی شی گرا می باشد.
این گویش بدون‌پول و متن گشوده می باشد در واقع تا به اکنون ورژن های پایتون به طور بدون پول فی مابین برنامه نویس ها عرضه شده‌است و متن گشوده بودن آن منجر گردیده تا برنامه نویس ها آن را گسترش دهند.
پایتون یک لهجه گسترش پذیر و مکان پذیر است
بسط پذیر: در پایتون میتوان از کد های دیگر لهجه های نرم افزار نویسی بهره برد.
مکان پذیر: از پایتون میتوان در کد های دیگر لهجه های نرم افزار نویسی به کار گرفت.
معیار محبوبیت لهجه اپلیکیشن نویسی پایتون
از سال 2015 به بعد از آن گویش پایتون جز محبوبترین لهجه های اپلیکیشن نویسی بوده میباشد. ، در بنا شده در حیث سنجی هایی که درین تعدادی سال بوده پایتون را جز 5 لهجه دوستداشتنی عالم معرفی کرده‌اند.

بازدید : 73
چهارشنبه 26 آذر 1399 زمان : 21:18


کدهای پایتون خواص چسبندگی دارا‌هستند، به‌ طوری که طراحی سایت فروشگاهی در بعضا مورد ها از لهجه پایتون به‌تیتر یک گویش چسبنده (Glue language) مذکور می‌گردد. گویش پرل نیز چنین خصوصیت را دارااست. این خصوصیت به شما اذن میدهد کدهای مختلف را به یکدیگر وصل فرمائید. (به صورت معمول کتابخانه‌هایی با رابط‌های گویش سی) از این تکنیک در موضوع دانش داده‌ها و یادگیری ماشینی به کارگیری میشود.

حال که به بضاعت‌های لهجه پایتون اشاره کردیم، بد وجود ندارد به چندین کارهایی که پایتون توانا به انجام آنها وجود ندارد یا این که بهتر میباشد در انجام چنین کارهایی از لهجه پایتون به کارگیری نشود نیز اشاره‌ای داشته باشیم. پایتون یک گویش نرم‌افزار‌نویسی سطح بالا میباشد، در فیض برای نرم‌افزار‌نویسی‌های سطح سیستمی همانند درایورنویسی یا این که هسته‌ سیستم‌ استدلال‌ها مطلوب وجود ندارد. همینطور، ایده جالبی وجود ندارد هنگامی که درپی فراخوانی کتابخانه‌های چندسکویی می باشید از پایتون به کار گیری فرمائید. می توانید اپ‌های غیروابسته پایتون را برای سکوهای ویندوز، مک و لینوکس پباده سازی نمائید، ولی فعالیت چندان معمولی‌ای وجود ندارد و در برخی مورد ها خروجی ممکن میباشد مطابق میل شما نباشد. آخر و عاقبت هنگامی که سرعت یکی‌از حق تقدم‌های اساسی اپ کاربردی میباشد که در ادامه ساخت‌و‌ساز آن می‌باشید، نباید به سراغ پایتون بروید. در چنین قوانینی بهتر میباشد از آیتم‌های شناخته گردیده‌ای همانند سی یا این که سی پلاس پلاس به کارگیری فرمائید.

مقاله پیشنهادی
به چه شکل میتوانیم یک بسط‌دهنده وب شی ءها شویم؟
شش قدم تا ورود به صنعت IoT
چه‌طور میتوانیم یک گسترش‌دهنده وب شی ها شویم؟
جوانب مثبت و منفی گویش پایتون
مخلوط نحوی گویش پایتون به طور کاملً خوانا و منزه میباشد. به ‌طور نمونه، تایپ کردن یک اپلیکیشن استاندارد Hello world در ورژن 3.x این لهجه بدور از هرگونه کد مازاد به‌شکل (”!print(“Hello world نوشته می گردد. لهجه پایتون موادتشکیل دهنده نحوی متعددی را ارائه می‌نماید که در زمان مقطع اجرای یک نرم‌افزار می‌اقتدار از آنان استفاده نمود. به‌ طور نمونه، نرم‌افزار بی آلایش پایین را در لحاظ بگیرید که برای قرائت خطوط جان دار در یک پوشه متنی باطن یک شی List درج شده میباشد.

with open(‘myfile.txt’) as my_file:
file_lines = [x.strip(‘\\n’) for x in my_file]

ساختار with/as به عنوان مثال اشیای گویش پایتون به شمار می‌رود که به قابلیت و امکان Context manager تجهیز شده‌است. این ساختار راهکار کارآمدی برای تمجید یک شی اختصاص داده گردیده به یک بلوک از کدها و بعد رهاکردن شی از بلوکی که به آن اختصاص داده شده‌است را ارائه می‌نماید. درین نمونه، شی my_file از روش تابع open معرفی شده‌است. به عبارتی ‌سیرتکامل که مشاهده می کنید، در گویش پایتون اکثر وقت ها امور با دستکم کدنویسی به عاقبت می‌رسند. در نمونه فوق، به‌مکان آنکه به چندین خط کدنویسی برای گشودن یک فولدر، تلاوت خطوط متعدد و درنهایت بستن پوشه نیاز داشته باشید، فقط از روش دو خط این امور را انجام دهید.
این تکنیک در مقایسه با به‌کارگیری بلوک Try-finally معمولی‌خیس بوده و از خوانایی بیشتری برخوردار‌است. ساختار [x … for x in my_file] یک کدام از دیگر از تکنیک‌های مختص لهجه پایتون میباشد. این ادغام نحوی به یک عنصر اختصاص داده گردیده که دربرگیرنده موادسازنده دیگری میباشد اذن می دهد (در‌این نمونه my_file و خطوطی که یاروهمدم با آن می‌باشند) که تکرار گردیده و به موادسازنده تکرارشونده نیز (در‌این نمونه x) اذن میدهد که پردازش گردیده و به‌ طور اتوماتیک به باطن فهرست اضافه شوند. همچون هر گویش دیگری قابلیت انجام این فعالیت از روش یک رینگ for…. نیز قابلیت‌پذیر میباشد، ولی پایتون به شما اذن میدهد امور را با کمترین پیچیدگی و بالاترین خوانایی انجام دهید. مشابه به لهجه‌های دیگری همانند جاوا، سی شارپ و گو، لهجه پایتون برای رئیس یاد از تکنیک Garbage collections استعمال می‌نماید. در فیض اپ‌نویس در طی تایپ کردن شی ءها و آزادسازی شی ها گرفتاری‌‌ای نخواهد داشت. به‌طور معمول، فرایند Garbage collection در دورنما و به‌صورت خود کار انجام میشود. ولی در شرایطی‌که مشکلی دراین باره به وجود آید، اپلیکیشن‌نویس قادر است این روند را به‌طور دستی مدیر نماید. یکی‌از دیگر از خصوصیت‌های دیدنی پایتون پویایی این لهجه میباشد. هر چیزی درین گویش همانند توابع و خویش ماژول‌ها به‌تیتر یک شی شناخته و مدیر میشوند. در حالی که‌این تکنیک تا حدودی سرعت را قربانی می‌نماید، ولی در مقابل اذن می دهد کدهای سطح بالا را به‌آسانی بنویسید. این تکنیک خیر‌صرفا به طراحان اذن میدهد اشیای پیچیده را به‌آسانی و از روش فقط یک‌سری راهبرد رئیس نمایند، بلکه به آنها اذن می دهد نصیب‌هایی از اپ را در شکل لزوم به‌صورت انتزاعی تعریف و تمجید نمایند. شاید یکی شایسته ترین یا این که بدترین خصوصیت‌های لهجه پایتون در رابطه با فضای سپید میباشد. توررفتگی‌ها و رفتن به خطوط دوم در لهجه پایتون صرفا برای خوانایی نرم افزار وجود ندارد.
فضای سپید یک کدام از اساسی‌ترین نصیب‌های ادغام نحوی پایتون به شمار می‌رود. مفسران لهجه پایتون اپ‌هایی را که به‌صورت صحت از دندانه‌‌گذاری به‌خواسته نشان دادن جریان در دست گرفتن اپ به کار گیری نکرده باشند رد می‌نمایند.

بازدید : 70
سه شنبه 25 آذر 1399 زمان : 18:00


تاریخچه ی گویش اپلیکیشن نویسی پایتون
زندگینامه ی آفریننده پایتون خیدو فان روسوم (‌ Guido van Rossum )‌زندگینامه ی خیدو فان روسوم خالق ی گویش پایتون تولید کننده پایتون
خیدو فان روسوم متولد ۳۱ ژانویهٔ ۱۹۵۶ می باشد . (شرایط کنونی که سال 2019 هستیم به طور تقریب 63 سالشه :) ) خیدو فان روسوم در هلند متولد شد آنجا هم پهناور گردیده .
یکی‌از باذکاوت ترین دانشجو یان دانش گاه آمستردام هلند بوده میباشد . طراحی سایت فروشگاهی خیدو فان روسوم در ارگان های تحقیقاتی و دولتی متعددی مثلا در هلند و ایالات متحده عمل نموده است .
مدتی در گوگل درگیر بود و تا همین همین سال یعنی 2019 در دراپ جعبه سرگرم به عمل بود که پس از اینکه پایتون بعنوان دومی گویش دوست داستنی گیتهاب معرفی شد خیدو فان روسوم هم بازنشستگی خودش از دراپ جعبه را اظهار کرد . ( امیدوارم شمام تا 63 سالگی توانا عمل نمایید حتی بیشتر )‌
خیدو فان روسوم برادری به اسم یوست فان روسوم دارااست. ایشان طراح شناخته شده است و فونتی بکار رفته در لوگوی «Python Powered» از شغل های وی میباشد.
تاریخچه ی لهجه پایتون

قصه میلاد گویش پایتون در آخرها ده سال ی 1980 بود که تاریخ میلاد پایتون داشت رقم می خورد ، این وقتی بود که خیدو فان روسوم استارت به تایپ کردن پایتون کرد .
در سال 1989 خیدو فان روسوم در راءس ریاضی ها و علم ها کامپیوتر هلند، عملکرد کرد اپ های کاربردی با پایتون بنویسد .
پایتون در بالا یک سرگرمی بود برای لبریز کردن تایم ها بیکاری سال نو میلادی .
گویش اپلیکیشن نویسی که گفته می گردد پایتون ادامه ی آن میباشد گویش نرم‌افزار نویسی ABC بود که برای سیستم برهان Amoeba کاربرد داشت.
خیدو فان روسوم برای اخلاق و رفتار لهجه ABC امداد کرده بود البته مشکلاتی درین لهجه چشم بود و با وجود این برخی خصوصیت های آن را نیز دوست داشت .
کاری که خیدوفان روسوم در‌پی انجام بخشید خیلی هوشمندانه بود . وی سینتکس لهجه نرم افزار نویسی ABC و مقداری از خصوصیت های اثرگذار آنرا برداشته بود . هر تعدادی این زمینه با شکایات متعددی همدم بود البته وی کل خطاها لهجه ABC را رفع کرده بود و یک گویش اسکریپتی جدیدی ساخته بود که کلیه ی معایب را از فی مابین برده بود .
از آنجایی که خیدو فان روسوم دنبال یک نام خاص ، کوتاه و پاره ای مرموز میگشت و همینطور در آن اوقات در درحال حاضر تماشای اپ ی ‘Monty Python’s Flying Circus’ در تلویزیون BBC بود و این اپلیکیشن را خیلی دوس داشت نام پایتون را از این نرم افزار الهام گرفت و برای ابداع خویش تعیین کرد .
در غایت لهجه اپلیکیشن نویسی پایتون در سال 1991 منتشر شد . این گویش نسبت به Java, C++ و C بی آلایش خیس و کدنویسی کمتری داشت .
مقصود اساسی آن خوانایی بالای کدها و ارتقاء فایده وری توسعه و گسترش دهندگان میباشد.
هنگامی منتشر شد امکان های متعددی علاوه بر مباحث شی گرایی و وراثت و توابع و ... داشت .
در تصویر پایین جدول وقتی نشر ورژن های متعدد پایتون را می‌بینید
تاریخچه ی ورژن های گوناگون گویش نرم افزار نویسی پایتون

برد های بعدی و حالت کنونی گویش پایتون پایتون 3.7.4 آخری ورژن ی استوار گویش اپ نویسی پایتون میباشد که تا به شرایط فعلی یعنی تاریخ 8 دسامبر 2019 منتشر شده‌است پایتون در سال های قبلی برد های دیده گیری کسب نموده است و روز آپ دیت پیشرفت نموده است .
امروزه محدوده ی استعمال از گویش پایتون بسیار عظیم میباشد بطوریکه در هدف ها مختلفی از قبیل بسط ، اسکریپت نویسی ، ساخت و ساز و آزمایش اپلیکیشن از این لهجه به کارگیری می گردد.
به جهت نازکی و آسانی ، نهاد های برتر فناوری مانند Dropbox ، Google ، Quora ، Mozilla ، Hewlett-Packard ، Qualcomm ، IBM و Cisco از گویش پایتون برای پیاده سازی پروژه های خویش به کارگیری میکنند .
پایتون زبده میباشد و چهت نیل به‌این حالت که در حال حاضر داراست منش طولانی را طی نموده است و این گویش اخیرا سی ساله گردیده .
و هنوز که هنوز میباشد قابلیت و امکان های این گویش فی مابین خیلی از برنامه نویسان مخصوصا جمهوری اسلامی ایران ناشناخته میباشد .
پایتون بعدا الهام قسمت اخلاق لهجه های اپ نویسی دیگری هم شده‌است لهجه هایی مثل Ruby ، Cobra ، Boo ، CoffeeScript ECMAScript ، Groovy ، Swift Go ، OCaml ، Julia و غیره همه الهام گرفته از لهجه پایتون میباشند .


پایتون دومی لهجه دوستداشتنی گیتهاب شدطبق آمار منتشر گردیده در تارنما گیتهاب برای محبوبیت لهجه های اپلیکیشن نویسی جاوا اسکریپت حال در مرتبه ی اولیه میباشد و از سال 2014 این جای را تصاحب نموده است و ولی این بیشتر بدین دلیله که هر که برای خودش یک کتابخانه و فریمورک تازه جاوا اسکریپتی نوشته و گذارده رو گیتهاب ....
از تاریخ اکتبر 2019 پایتون دو‌مین لهجه دوست داستنی گیتهاب میباشد ...

بازدید : 59
دوشنبه 24 آذر 1399 زمان : 13:29

لهجه‌های اپ‌نویسی کامپایل می شوند، در حالی که گویش‌های اسکریپت‌نویسی تعبیر میشوند.

فرض فرمایید یک اپ را روی رایانه 1 ساخته‌اید و می خواهید آن را به شخصی که از رایانه 2 به کارگیری می‌نماید ارسال نمایید.

درصورتی که طراحی سایت فروشگاهی بخواهید شخص مخاطب رایانه 2 از نرم‌افزار کامپایل گردیده روی رایانه 1 به کارگیری نماید، می بایست آن را از کد منبع کامپایل فرمایید، یعنی آن را از کد منبع به لهجه قابل تلاوت از سوی رایانه که یک فولدر اجرایی میباشد، تبدیل کنید. دراین‌صورت رایانه‌های دیگر می توانند آن را دانلود کرده و برای به کارگیری اجرا نمایند.

یک طرز خوب برای به خیال سپردن این معنی آن میباشد که کد کامپایل گردیده به طور پوشه اجرایی روی یک رایانه ویندوز، نمی‌تواند روی یک رایانه Mac اجرا گردد.

از سوی دیگر در صورتی بخواهید رایانه 2 از نرم‌افزار تعبیروتفسیر گردیده استعمال نماید، میتوانید از جاوا اسکریپت که یک لهجه اسکریپت‌نویسی میباشد، در یک اینترنت‌وب سایت به کار گیری نمائید و لینک و پیوند آن برگه اینترنت را به رایانه 2 ارسال نمائید. این پیوند از سوی رایانه مقصد توسط یک مرورگر اینترنت تعبیروتفسیر می شود؛ البته مستلزم هیچ مراحل جدا دانلود و نصب وجود ندارد. از آن جا که کد تعبیر و تفسیر گردیده نیازی به کامپایل شدن ندارد، می‌قدرت از آن روی پلتفرم‌های گوناگون بهره برد.

شبه کد یک قالب برای کد ساخت می‌نماید که سبب می شود کامل شدن کردن نرم افزار بی آلایش‌خیس خواهد شد و قالب‌های کدنویسی خاصی در ذهن صورت بگیرند.

برای مثال برای گزینش نمره یک امتحان چه اقداماتی می بایست شکل بگیرد؟ احتمالاً شما به‌این خواسته از منطق بی آلایش‌ای مانند ذیل استارت میکنید:

امتحان را گزینش کن

به سؤالات بنگر

جواب را آرم بزن

در صورتی درست بود نماد درست بزن

در حالتی که خطا بود نشانه نادرست بزن

نمره را بنویس

با این که در متن فوق فرآیند موردنیاز برای انتخاب نمره یک امتحان را به صحت نوشته‌ایم؛ ولی مقدار متعددی تخیل نیز وجود داراست. آیا ما به صورت ظریف آن چه را می بایست انجام دهیم تعریف کرده‌ایم؟ آیا بایستی جواب‌ها را به طور تصادفی نمره بدهیم یا این که از طریق مرتبی به کارگیری کنیم؟ آیا نمره ما به یک درصدی متعلق میباشد و در حالتی‌که چنین میباشد آیا بایستی داده‌های نپخته مانند جواب‌های صحیح، جواب‌های خطا و کل سؤالات را بایستی به طور نسبت درآوریم تا درصد مطلوب را احتساب کنیم؟

این نوع از محاسبات منطقی در طول کدنویسی ضروری میباشند و از روش تایپ کردن و پباده سازی شبه کد شکل می گیرند. در زمان بازه شبه کد شما هم با فرایند منطقی و هم فرمان لهجه حقیقی و واقعی پروژه‌های کدنویسی‌تان رابطه مجاورت‌تری می یابد.

این اصطلاح‌ها تنهاً یک نقطه آغاز میباشند

در‌حالتی که می پندارید هنوز برای ابتدا یک حالت شغلی در موضوع گسترش برنامه آمادگی ندارید، به طور کاملً صحیح میپندارید! دنیای بسط برنامه به اندازه تمامی کیهان عظیم و بی‌پایان میباشد یا این که حداقل این سیرتکامل به حیث می رسد.

با این وجود شما بایستی در‌این فضای بی‌آخر روی پاهای خویش بایستید. در شرایطی که این نوشته‌ی علمی اولیه مواجهه شما با دنیای اصطلاحات اپ‌نویسی محسوب میشود، بایستی بدانید که با کلمه‌هایی که در‌این نوشته‌ی علمی فهرست کرده‌ایم، در اکثر اوقات جنبه‌های شغل اپ‌نویسی مواجه خواهید شد. برهان این زمینه آن میباشد که اصطلاح‌های اپلیکیشن‌نویسی در اکثر زمان ها مورد ها بر مبنای همدیگر ساخته می گردند. هر اصطلاح جدیدی که حافظه میگیرید، دو اصطلاح تازه دیگر وجود دارااست که می بایست بیاموزید. مهمترین نکته این میباشد که شما فعلا با برخی از ضروری‌ترین اصطلاح‌های مقدماتی آشنا گردیده‌اید.

بازدید : 81
يکشنبه 23 آذر 1399 زمان : 11:00


یا این که کاغذ‌ی وِب:

به طراحی سایت فروشگاهی گروه ای از تصاویر و نوشته‌ها که به طور یک ورقه از روش وب قابل دسترسی می باشند ، ورقه اینترنت میگویند .

- Web Site یا این که سایت- وب سایت:

پایگاهی بر روی فضای مجازی وب ، مشتمل بر تیم ای از صفحه های اینترنت میباشد. که بوسیله نشانی مخصوصی (Domain) از روش وب قابل دسترسی هستند. این شیت‌ها قادر است دربردارنده خبر‌ها، تصاویر ، داده ها علمی و تجاری ، تبلیغات و … باشد.

- Domain یا این که اسم دامنه:

اسم در بین‌المللی مخصوصی که برای هر سایت تثبیت میشود و تحت عنوان نشانی آن وب سایت محسوب میگردد .

پسوند دامنه:

یا این که به اصطلاح انگلیسی آن Domain Extention که در واقع نصیب انتهایی نشانی دامنه را دربرگیرنده می‌گردد. پسوند های دامنه معمولا بیان کنده قضیه عمل یا این که محل عمل سایت میباشند. از متداولترین پسوندهای دامنه می شود به .com و .net یا این که .org اشاره نمود همینطور از پسوندهای دامنه که محل کار را معلوم میسازند می قدرت پسوند دامنه جمهوری اسلامی ایران .ir را نمونه زد. پسوند هایی هم که مورد عمل تارنما را معلوم می نمایند مثل .edu یا این که .gov که به ترتیب بیان کنده عمل آموزشی و کار دولتی می باشند.

زیردامنه (sub domain) یا این که پسوند دامنه :

در واقع نصیب ابتدایی نشانی دامنه میباشند. از جمله www. خویش یک زیردامنه به حساب آورده می شود که ولی از‌آنجا که زیردامنه پیش فرض برای دامنه ها در لحاظ گرفته گردیده وارد کردن و یا این که وارد نکردن آن بصورت پیش فرض تفاوتی نخواهد داشت. زیردامنه ها ممکن میباشد خویش وب سایت های متفاوتی باشند. از جمله خدمت دهنده های بلاگ از زیردامنه ها برای تولید بلاگ های فردی یوزرها به کارگیری می نمایند که هر کدام با دامنه مهم گوناگون میباشد. گاه زیردامنه ها به منظورهای گوناگون گزینش میگردند از جمله از آن‌ها برای فروم یا این که میل جعبه به کار گیری میشود. گاه هم هر پایین دامنه بیان کنده یک لهجه وبسایت میباشد.

Web Host صاحب خانه اینترنت:

صاحبخانه اینترنت به کامپیوتری گفته میگردد که داده ها یک یا این که یک سری سایت بر روی آن قرار میگیرد و وقتی که کاربری در مرورگر اینترنت خویش ، نشانی تارنما متبوع را را وارد می‌نماید ، مرورگر کامپیوتر فردی استفاده کننده از روش خط تلفن و یا این که آنتن‌های ماهواره‌ای با اینترنت سرور ( Web Server ) که بر روی آن صاحب خانه نصب شده‌است رابطه برقرار نموده و صفحه ها متبوع را به اکران در میاورد .

Web Server یا این که اینترنت سرور:

به قابل انعطاف افزاری گفته می گردد که بر روی کامپیوتر صاحبخانه نصب گردیده و صفحه ها اینترنتِ درخواستی مرورگرهای اینترنت را برای آن ها ارسال می‌کند. اما اکثر زمان ها از صاحب خانه اینترنت تحت عنوان اینترنت سرور ذکر شده میشود که‌این از حیث تکنیکی درست نمیباشد.

Static Page یا این که برگه‌ی اثبات:

برگه‌ی وبی است که مطالب درون آن برای مراجعه کننده اثبات می‌باشند وهمچنین برای مجموع یوزرها وب به یک شکل اکران داده میشوند .

Dynamic Page یا این که برگه‌ی پویا:

به برگه‌ی وبی گفته میشود که مطالب و محتویات آن متغیر می‌باشند و به درخواست یوزرها در آنان داده ها متفاوتی اکران داده گردیده و نیز قابلیت وارد کردن اطلاعاتی به وسیله یوزرها وب در آنها میسر می باشد . برای ساخت‌و‌ساز این کاغذ‌ها نیاز به نرم‌افزار نویسی‌های خاصی می باشد.

- Home Page یا این که برگه مهم:

کاغذ‌ی مهم و ابتدایی یک تارنما که بازدید کننده تارنما آن را در بالا مشاهده می‌کند. این برگه دربرگیرنده ، خبر‌ها اصلی ، تصاویر اول ، پیوندهایی به قسمت های متعدد آن وب سایت و نیز لینک و پیوند‌هایی به وبسایت‌های دیگر و یا این که تبلیغات دارای‌ی وِب وب سایت می باشد.

- Intro یا این که اینترو:

انیمیشنی میباشد که در اولِ وبسایت جهت دیدنی خیس شدن ، تاثیر تبلیغاتی بیشتر و خوش آمد گویی به یوزرها اکران داده می گردد .

- Flash Site یا این که وب سایت اشاره گر:

اینترنت سایتی میباشد که به صورت بی نقص و یا این که در برخی از قسمت‌ها با استعمال از صدا ، کارتن و … بوسیله قابل انعطاف‌افزارهای خاصی ساخته می شود .

- HTML یا این که اچ تی ام ال:

HTML در واقعیت لهجه مهم در طراحی سایت و پل ارتباطی میان طراح و مرورگر اینترنت میباشد. امروزه از ورژن جدیدتر HTML که XHTML اسم داراست استعمال می گردد. با استعمال از کدنویسی درست و استاندارد XHTML، می‌اقتدار اطمینان داشت که اینترنت‌تارنما پباده سازی گردیده در مرورگرهای متفاوت با کمترین اشتباهات اکران داده گردد.

- CSS یا این که سی اس اس:

CSS ابزاریست جهت قالب‌بندی، رنگ‌بندی و تولید جلوه‌های تصویری و گرافیکی در صفحه ها HTML. به کار گیری از CSS انجام تغییرات نو گرافیکی را برای دارای اینترنت‌وبسایت بسیار سهل و آسان می‌نماید.

- ASP ای اس پی:

ASP یک لهجه نرم افزار‌نویسی پایین اینترنت سمت سرور میباشد که بوسیله کمپانی مایکروسافت توسعه یافته میباشد.نسخه جدیدتر ASP، که بسیار توسعه یافته‌خیس از نسخه پیشین میباشد ASP.NET اسم دارااست. از لهجه‌های نرم‌افزار‌نویسی ذیل اینترنت برای تولید تعامل با استفاده کننده و پباده سازی صفحه ها داینامیک به کارگیری میگردد

- PHP یا این که پی اچ پی:

PHP نیز مانند ASP یک لهجه اپلیکیشن‌نویسی اینترنت سمت سرور میباشد. تفاوت مهم در بین PHP و ASP در “Open Source” یا این که “کد گشوده” بودن PHP میباشد. هرمورد از این دو لهجه قابلیت و امکان‌های گوناگونی دارنند که بسته به نیاز مشتری و تجهیزات خدمت‌دهنده اینترنت قابل به کارگیری میباشد.

- JS یا این که جاوا اسکریپت:

JavaScript( جاوا اسکریپت) یک لهجه کدنویسی سمت مخاطب میباشد. مغایر لهجه های کدنویسی سمت سرور که به وسیله سرور اجرا می گردند جاوااسکریپت به وسیله مرورگر مخاطب اجرا می‌شود.

بازدید : 59
شنبه 22 آذر 1399 زمان : 16:50

پلاگین‌ی PHP FFI
دیمیتری استوگوف، همینطور با طراحی سایت فروشگاهی ارائه‌ی پلاگین‌ی PHP FFI قلمرو گویش PHP را توسعه و گسترش اعطا کرد. با به کار گیری از این پلاگین شما قدرتمند خواهید بود از کدهای لهجه C به طور بی واسطه در داخل کد‌های PHP به کار گیری نمائید. از آنجایی که لهجه‌های سطح ذیل از سرعت بیشتر و مدیر منابع بهتری نسبت به لهجه‌های سطح بالا فایده می برند، انتظار می‌رود که شاهد بهبود بسیار خیر در کارایی لهجه PHP باشیم. ولی برای اجرای این پلاگین، ورژن‌ی PHP ما بایستی فراتر از 7.3 باشد.

عمل همیشگی بسط‌دهندگان
زمانی زبانی در درحال حاضر مرگ باشد، شاهد عدم کار آن هستیم. به‌این معنا که توسعه و گسترش‌دهندگان لهجه موردنظر، ورژن‌های نو، با صرفه‌سازی‌ها و خصوصیت‌های لهجه را به‌طور دائمی بروزرسانی نمیکنند و بعد از سپری شد بازه زمانی‌ متعددی شاهد هیچ‌سیرتکامل ارتقایی در آن گویش نیستیم. در حالی که برای PHP چنین اتفاقی نیفتاده و پیوسته شاهد ارتقای ورژن و اضافه کردن تجهیزات از سمت گسترش‌دهندگان این لهجه هستیم.

بد وجود ندارد نگاهی به تغییرات لهجه PHP داشته باشیم. گرچه ورژن‌ی 5 این گویش بعد از نشر نقدها متعددی به هم پا داشت ولی توسعه و گسترش‌دهندگان، مجموع همت خویش را کردند تا در ورژن‌ی 7، رضایت یوزرها را جلب نمایند که سود‌ی آن، افزوده شدن خصوصیت‌ها و تولید تغییراتی شایان توجه در PHP.7 بود.

بعداز نشر این ورژن نیز به‌طور پیوسته و هر یکسری ماه یک‌توشه شاهد عرضه‌ی میکرو ورژن‌هایی از PHP.7 بوده‌ایم که در کنار برطرف کردن ضعف‌های لهجه، به پختگی آن امداد متعددی می‌نمایند.

به‌تیتر نمونه PHP در مبحث شی گرایی قدم بلندی به سمت Strict Type شدن برداشته میباشد. همینطور سرعت ورژن‌ی 7 در مقایسه با ورژن‌ی 5 بیشتراز سه برابر ارتقاء داشته و این در حالی میباشد که هنوز ورژن‌ی 8 این گویش منتشر نشده میباشد. در صورتیکه در ورژن‌ی نو شاهد افزوده شدن خصوصیت JustInTimeCompiler باشیم، سرعت اجرای کدها بهبود دیده‌گیری خواهد داشت.

محاسبه همگی‌ی این موردها نشان می دهد که گسترش‌دهندگان PHP به شدت فعال می‌باشند و قصد گوشه‌گیری از رقابت را ندارند.

آینده لهجه PHP

واحد سنجش به کارگیری از گویش PHP به وسیله نرم افزار‌ نویسان
یکی‌از دیگر از جنبه‌های مهمی که خبر از افول یک لهجه می دهد، کاهش معیار به کار گیری از لهجه در پروژه‌ها و حتی هجرت نرم‌افزار ‌نویسان به زبانی دیگر میباشد. قطعا این رخداد کاهش درخواست شغلی این گویش و تعداد عشق و علاقه‌مندان به یادگیری آن را نیز به ‌دنبال خواهد داشت.

البته به تازگی در وب سایت داروین، آماری چک شده‌است که نشان میدهد ترازو تقاضای شغل ها مربوط به لهجه PHP در دو سال اخیر با شیب ملایمی در درحال حاضر پرورش بوده میباشد. کار دائمی جامعه‌ی اپ‌ نویسان PHP و ارتقاء تعداد عشق و علاقه‌مندان به یادگیری این گویش، تضمین دیگری برای پابرجا بودن PHP در آینده میباشد.

ترازو محبوبیت گویش PHP
محبوبیت لهجه PHP پارامتر دیگری میباشد که مقام آن را ثبت می‌نماید. مبتنی بر آمار قانونی وبسایت W3Techs، بیش تر از 83.1% از سایت‌های جهان با گویش PHP پیشرفته‌اند که‌این نشان‌ دهنده‌ی نفوذ بالای این لهجه در زیرساخت‌های اینترنت میباشد. حتی درصورتی که این گویش نرم افزار‌نویسی در آینده‌ای مجاورت رو به افول باشد، زمان دوران متعددی ارتفاع می کشد تا به کار گیری از آن کاهش یابد و کدهای PHP با کدهای گویش دیگری جایگزین شوند.

از سوی دیگر، حدود 35% از وبسایت‌های عالم با استعمال از سیستم مدیر محتوای وردپرس پیشرفته‌اند که‌این CMS دوست داستنی بر شالوده‌ی لهجه PHP گسترش داده شده‌است. جذابیت وردپرس، داشتن جامعه‌ی نرم افزار ‌نویسان فعال و این امکان که اینترنت‌مسترها میتوانند سوای علم فنی از آن منفعت ببرند، برای مثال مواقعی می باشند که سبب ساز گسترش و محبوبیت بیشتر لهجه PHP میشوند.

از طرفی دیگر، بیشتراز 70% از وبسایت‌های جان دار در جمهوری اسلامی ایران، برای مثال لیدرهای بازار اینترنت (اسنپ، اسنپ فود، نت برگ، دیجی‌متاع، الوپیک و...) گویش اپ نویسی PHP را تحت عنوان گویش مهم خویش تعیین کرده‌اند. این مسئله نشان دهنده‌ی این میباشد که دامنه‌ی کاربرد PHP در حیطهی اینترنت بسیار زیاد و فراگیر می باشد.

انعطاف‌پذیری لهجه PHP
انعطاف پذیری گویش PHP مزایا و معایب خاص خویش را دارااست. شاید بتوان اعلام‌کرد ساختار منعطف این لهجه به‌سیرتکامل‌ای میباشد که قابلیت و امکان کدنویسی آلوده را تا حد متعددی برای اپ‌نویس آماده می‌نماید که یک کدام از عوارض آن، html embedded بودن گویش میباشد. اتفاقی که واحد سنجش استعمال از PHP را در پروژه‌های فردی ارتقا داده و ممکن میباشد در اولِ مسیر یادگیری خوشایند اشخاص نو‌فعالیت باشد، در حالی که حتی این اشخاص نیز می‌بایست استانداردهای کدنویسی را از به عبارتی نخست رعایت نمایند.

ولی چنین انعطافی هزینه‌ی یادگیری گویش یا این که به اصطلاح Learning Curve را نیز کاهش داده میباشد که سبب ساز جذب اشخاص بیشتری به‌این گویش می‌‌گردد.

در مقابل PHP، زبانی مانند جاوا از انعطاف کمتری برخوردار‌است و نرم افزار‌نویس را ملزم به به کارگیری از اصول شی‌گرایی و رعایت قواعد خویش می‌نماید. این ساختارمندی در گویش جاوا، آن را تبدیل به آیتم‌ی قابل قبولی برای به کار گیری در پروژه‌های گسترده سازمانی نموده است.

تجهیزات گویش PHP


گویش PHP تجهیزات بی‌نظیری برای توسعه و گسترش‌ی اینترنت ‌اپ‌ها و اینترنت ‌وب سایت‌ها در چنگ اپ ‌نویسان قرار داده میباشد. برای این که با استعمال این گویش بتوانیم به توسعه و گسترش‌ی اپ‌های پایین دسکتاپ بپردازیم نیز همت‌هایی انجام یافته و ابزارهایی وجود داراست؛ البته PHP مطلوب این عمل وجود ندارد و این حوزه را به بقیه رقبای قوی خویش واگذار نموده است تا هدف ها خویش را در ناحیهی گسترش‌ی ‌اینترنت پیش چیره شود.

بازدید : 321
پنجشنبه 20 آذر 1399 زمان : 13:20

آموزش ساخت خوراک مطالب سایت (RSS) با PHP و MYSQL


دوستان درود،توی این مقاله قصد داریم یکی‌از طراحی سایت فروشگاهی نصیب‌های اصلی تارنما‌های مدرن یعنی RSS رو با PHP و MYSQL یادگرفتن بدیم،این فراگیری خیلی معمولی میباشد و ما صرفا قصد داریم یه ایده برای کد نویسی این نصیب از ساییتون بهتون بدیم.

خوب اولیه از تمامی جدول خبر‌ها یا این که مطالب تارنما مون رو ساخت و ساز می‌کنیم(فرض ما اینه که شما این جدول رو ندارید و گرنه می بایست از همون جدول اساسی مطالب یا این که خبر ها خودتون استعمال نمایید).

فهرست محتوای این نوشته‌علمی

کد SQL
ساخت شیت RSS
کد‌های بدون نقص برای کاغذ RSS
کد SQL
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `news` (
`id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`title` text COLLATE utf8_bin NOT NULL,
`sm` text COLLATE utf8_bin NOT NULL,
`body` text COLLATE utf8_bin NOT NULL,
`author` varchar(250) COLLATE utf8_bin NOT NULL,
`date` datetime NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
)
خوب جدول که توضیح خاصی نداره،ردیف تیتر،خلاصه،متن،مولف و تاریخ خبر رو توش درج می‌کنیم(ولی فرض ما اینجا اینه که‌این جدول شما مقاله داره و ما قرار وجود ندارد اینجا توش مطلبی تثبیت کنیم).

ساخت شیت RSS
خوب کد‌های ما یحتاج برای ساخت‌و‌ساز ورقه طعام مطالب یا این که همون RSS رو بدین شکل می‌نویسیم.

require_once \'config/database.php\';
header("Content-type:text/xml;charset=utf-8");
global $db;
$sql="SELECT * FROM news ORDER BY id DESC LIMIT 10";
$db->connect();
$result=$db->query($sql);

function removeillegalchar($string){
$illegal_chars=array("&","\"","\'","<",">");
$sanitize_chars=array("&",""","'","<",">");
return str_replace($illegal_chars,$sanitize_chars,$string);
}
خوب ما مثل مدام از یه کلاس که خودمون نوشتیم و تو اسکریپت‌های قبل هم ازش به کارگیری کردیم،اینجا هم برای پردازش‌های خزانه داده ها به کار گیری می‌کنیم(فایلش توی پوشه‌های پروژه موجوده)،اولیه از تمامی اون کلاس رو به ورقه اضافه کردیم،یه هدر قرار دادیم تا نوع محتوا رو XML مشخص و معلوم کنیم (RSS بر مبنا XML عمل میکنه)،بعدشم یه کوئری نوشتیم که داده ها ما یحتاج رو واکشی کنیم،بعدشم اتصال به دیتابیس و ذخیره داده ها دریافتی در یک متغییر،ما بعداز این یه تابع تمجید کردیم که عمل این تابع اینه که کاراکتر‌های غیر مجاز توی مدرک XML رو به کاراکتر‌های مجاز اون تبدیل میکنه،هم اکنون خودتون طریق به کارگیری شو میبینید.




مرجع تخصصی طراحی سایت
https://7learn.com

سون لرن- مرجع تخصصی طراحی سایت

fetch_array($result)):?>

<?php echo removeillegalchar($row[\'title\']) ?>
http://www.yourdomain.com/news.php?id=





disconnect(); ?>
خوب اینم از کد‌های مهم ساخت و ساز محتوای غذا،اولش که گواهی XML و RSS رو تمجید کردیم،توی XML هم مشابه HTML هر گره بایستی مقدمه و پایانش معلوم باشه،با گره channel ما بدنه اساسی رو تعریف و تمجید کردیم برای قست‌های تیتر و توضیحات از عنصر‌های title,link,description به کار گیری کردیم که توضیحات نشانی و تیتر سایت خودتون رو بایستی داخلش قرار بدید،خوب حال نوبت به بخش مطالب میرسه،اینجا بایستی از عنصر item به کارگیری کنیم و درون خویش عنصر item هم سه عنصر تیتر،لینک و پیوند و خلاصه مقاله قرار میگیره،ما از یه رینگ استعمال کردیم و مطالبی که تو نصیب گذشته واکشی کردیم رو این جا به اکران در میاریم.توی بخش title تیتر مقاله، توی نصیب link هم پیوند مقاله رو قرار دادیم (شما می بایست نشانی برگه اکران مقاله خودتون رو به یار داده ها مورد نیاز بنویسید) و توی بخش description هم خلاصه مقاله رو می‌نویسیم،میبینید که از اون تابع که کاراکتر‌های غیر مجاز رو حذف می کرد اینجا به کارگیری کردیم،خوب پایان عمل هم ما اتصال به دیتابیس رو انقطاع کردیم.

کد‌های بدون نقص برای شیت RSS
require_once \'config/database.php\';
header("Content-type:text/xml;charset=utf-8");
global $db;
$sql="SELECT * FROM news ORDER BY id DESC LIMIT 10";
$db->connect();
$result=$db->query($sql);
function removeillegalchar($string){
$illegal_chars=array("&","\"","\'","<",">");
$sanitize_chars=array("&",""","'","<",">");
return str_replace($illegal_chars,$sanitize_chars,$string);
}
?>



مرجع تخصصی طراحی وب سایت
https://7learn.com

سون لرن- مرجع تخصصی ساخت وب سایت

fetch_array($result)):?>

<?php echo removeillegalchar($row[\'title\']) ?>
http://www.yourdomain.com/news.php?id=





disconnect(); ?>
خروجی عمل شما توی FF نسبتاً می بایست چیزی مشابه بدین باشه.

خروجی غذا مطالب در فایر نمابر

امیدوارم اثرگذار بوده باشه.

پیروز و موفق باشید.

تعداد صفحات : 0

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • Ú©Ù„ مطالب : 62
  • Ú©Ù„ نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 28
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 53
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • Ú¯ÙˆÚ¯Ù„ امروز : 0
  • Ú¯ÙˆÚ¯Ù„ دیروز : 0
  • بازدید هفته : 207
  • بازدید ماه : 985
  • بازدید سال : 1151
  • بازدید Ú©Ù„ÛŒ : 4399
  • کدهای اختصاصی